Rådhustærte
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Rør mel, smør og flormelis sammen til dejen og saml med æggeblomme. Stil den koldt i 30 min. Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform ca. 24 cm. i diameter. Fyld: Rør ingredienserne til fyldet sammen og kom det i bunden og bag i 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på nederste rille. Kransekagemasse: Imens at bunden bager røres kransekagemassen sammen og puttes i sprøjtepose med stor stjernetyld. Tærten tages ud af ovne og afkøler 10-15 minutter til fyldet kan "bære" Massen sprøjtes i cirkler på med lidt mellemrum. I mellemrummene sprøjtes hindbærmarmelade. Kagen bager nu yderligere 10-15 minutter. |
|
Opskriften er vist 10805 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne