Græskarpure
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Højtid: Halloween Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Til græskarpure kan bruges både Hokkaido og de orange halloweengræskar.
Men Hokkaido græskar har en flottere orange farve, og koger nemmere ud.
Græskaret halveres og indmaden tages ud, (tråde og kerner), skrælles og skæres i grove tern. Græskarstykkerne koges i gryde med rigeligt vand i ca. 30 minutter til de er møre, så hældes de i en sigte og drypper godt af. Blendes med stavblender til en jævn masse. Tips: Denne græskarpure bruges bla. til pumpkinpie (græskartærte). Et Hokkaido på 800 gram giver omkring 4-500 gram frugtkød renset vægt, og det taber også lidt under kogningen, så for 500 g. græskarmos skal der bruges lidt mere end 1 Hokkaido, selvfølgelig an på størrelse. |
|
Opskriften er vist 20200 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne