Runde solsikkebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem, til den er smidig. Stilles til hævning i en skål med plastpose over 1 time. Formes til 4 runde brød og efterhæves 1/2 time. Bages ved 220 grader i 25 minutter.
|
|
Opskriften er vist 10443 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2010-12-15 11:00:50 Super lækkert brød, nemt at lave, og de bliver rigtig store. Men måske mængden af mel ikke helt passer. jeg brugte 2 kg. mel før den var lind. Bagekonerne - 2005-01-01 01:01:01 En superlækker opskrift.. Der er masser brød til flere dage, vi skar det i skiver og frøs det ned.. Skal prøves ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne