Runde solsikkebrød

Runde solsikkebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 l.lunkent vand
1 pakkegær
50 g.smeltet margarine
6 spsk.fromage frais
2 æg
1 spsk.salt
2 dl.solsikkekerner
1.5-2 l.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem, til den er smidig. Stilles til hævning i en skål med plastpose over 1 time. Formes til 4 runde brød og efterhæves 1/2 time. Bages ved 220 grader i 25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 10443 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-15 11:00:50
Super lækkert brød, nemt at lave, og de bliver rigtig store. Men måske mængden af mel ikke helt passer. jeg brugte 2 kg. mel før den var lind.

  -   2005-01-01 01:01:01
En superlækker opskrift.. Der er masser brød til flere dage, vi skar det i skiver og frøs det ned.. Skal prøves !