Dansk solsikkebrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren i dejfadet.
Smelt fedtstoffet og tilsæt dejvæsken. Varm den op til 37º. Opløs gæren i væsken og tilsæt salt, rugsigtemel, bygmel og hvedeklid. Rør og ælt dejen godt. Bland halvdelen af hvedemelet samt solsikkekerner og kommen i.
Hæver tildækket i ca. 30 min. Hæld dejen ud på bagebordet og ælt evt. resten af melet i. Form den til to glatte brød og sæt dem på en bageplade dækket med bagepapir. Hæver i ca. 30 min. Pensles med sammenpisket æg og drysses med solsikkekerner.
Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 30 min.
Afkøles tildækket på en bagerist.
|
|
Opskriften er vist 13771 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne