Sesamrundstykker
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes lidt til den er lunken og blandes med olien. Gæren smuldres og røres ud i væsken. Tilsæt hytteost, salt, evt. lidt SØD, sesamfrø og det meste af hvedemelet. Ælt dejen til den er smidig og glat.
Lad dejen hæve et lunt sted under et klæde i ca. 45 minutter. Læg dejen på et meldrysset bord og ælt den igennem, til den igen er smidig. Tilsæt evt. mere hvedemel.
Dej dejen i to dele. Rul dem til to lange pølser og skær hver pølse ud i ca. ti lange store stykker. Tril dem til rundstykker og lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i 15 minutter. Rundstykkerne pensles med mælk eller sammepisketæg, ridses med en skarp kniv og drysses med sesamfrø. Bag rundstykkerne ved 225 grader i 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 9366 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2008-06-22 10:48:56 SØD er noget flydende sødemiddel man bruger i stedet for sukker. På den måde er de kaloriefrit.. jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 hvad er SØD? jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 kan de fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne