Groft peberbrød - koldhævning
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Dagen før bagningen:
Gæren udrøres i vand. Havsalt, sirup, citronsaft, olivenolie, havregryn og grahamsmel røres i. Durummel røres gradvis i, dejen røres godt igennem og æltes længe. Stilles til koldhævning i køleskabet. Bagedage: Brødet slås ned og æltes igennem med 2 spsk. olivenolie og formes til landbrød. Efterhæver på plade ca. 10-15 min. Pensles med olivenolie og drysses med friskkværnet peber. Bager ved 190-200 C i 40-50 minutter. Varmluftovn: Brødet stilles i kold ovn, indstil ovnen på 150 C bager 20 minutter, herefter 190-200 C i ca. 20-25 minutter til brødet er gyldent og sprødt. Fedtfattig brød: Fedt fattigt brød bliver hurtigt tørt, nedsæt olivenolie mængden til det halve, vær opmærksom på, at de essentielle fedtsyrer (N9 i olivenolien) er lige så vigtige, som andre næringsstoffer (vitaminer, mineraler mv.) |
|
Opskriften er vist 10644 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne