Solsikkebrød, koldhævning
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i vand.
De øvrige ingredienser tilsættes med undtagelse af hvedemel.
Lad denne blanding trække 20-30 minutter.
Hvedemel røres gradvis i, og dejen æltes godt igennem:
Stilles til kold hævning natten over i køleskabet. Dejen slås ned og æltes godt igennem og formes til et langt landbrød, pensles med olivenolie og Bages gylden og sprødt ved 190-200°C i 40-50 minutter. Tips: Tørret brændenælde, hybenpulver og sesamfrø tilsættes for at øge brødets indhold af mineraler. |
|
Opskriften er vist 12364 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne