Mozzarella i carrozza
Hovedingrediens : Oste - Mozerella Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Udvand sardelfiléterne. Dup mozzarellaen tør og skær den i tynde skiver. Pisk æggene sammen med mælk og salt. Tør sardelfiléterne og hak dem fint. Rør fedtstof med filéterne, skær skorperne af brødet og smør sardelsmørret på. Læg mozzarellaen på 4 af brødskiverne og læg de resterende brødskiver over. Læg brøddene i en dyb tallerken og hæld æggemassen over. Lad det stå til al væske er opsuget. Vend brødende et par gange. Opvarm olien på en stor pande og steg brødene sprøde.
|
|
Opskriften er vist 10467 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne