Urteflutes
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Lunkent vand, salt og gær blandes let. De hakkede krydderurter tilsættes.
Jeg har anvendt persille, kørvel og estragon sammen; det giver en dejlig smag til de fleste retter. Der kan også anvendes timian, oregano og persille sammen. Lav forskellige slags flûtes, således at der er forskellige brød til retterne - det er et godt supplement til hverdagens trivielle mad. Der tilsættes alt det mel, som vandmængden kan tage. Pas dog på, ikke at brødet bliver for tørt. Det må gerne være en smule klæbrigt. Formes til 4 store flûtes og hæver i ca. 20 minutter. Kommes i ovn ved 200 grader og bages i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 22804 gange,
og udskrevet 1005 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer gismo - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt presset hvidløg sammen med krydderurterne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne