Sundhedsbrød uden hævning
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Dejen røres godt sammen. Hældes i en smurt form, sættes i en kold ovn og bages ved 225° i ca. 40 min. Dejen skal ikke hæve.
|
|
Opskriften er vist 12083 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Monse - 2010-12-05 22:42:13 Meget nemt og dejligt brød - ingen hævning ingen dejfingre. Eneste minus er, at brødet hurtigt bliver kedeligt, det skal helst spises samme dag det er bagt. annica - 2010-01-03 17:07:24 undskyld jeg spørger men er der nogle der kender en opskrift på franskbrød/boller der ikke skal hæve. hilsen fra annica anonym - 2009-09-27 07:54:31 virkelig nemt og lækkert brød. Eneste ulempe er at man let kan komme til at spise for meget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne