Olivenbrød fra Provence
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Æggene piskes godt sammen, og hvedemelet røres i. Gæren røres ud i 1 spsk lunkent vand og kommes i blandingen med olivenolie, hvidvin, et drys salt og friskkværnet peber. De grønne oliven skæres i skiver. Nødderne hakkes, og osten rives groft. De tre ting røres i dejen, og den sættes til hævning 1 times tid. Dejen hældes i en smurt bageform, og brødet bages ved 200° i ca. 50 minutter.
|
|
Opskriften er vist 9050 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2009-11-08 09:39:11 Hjælp! Opskriften ser lækker ud, men hvor meget mel skal der i? anonym - 2009-07-09 18:48:54 hvor meget mel - er det glemt ???? Bente anonym - 2005-01-01 01:01:01 der mangler hvor meget mel der skal bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne