Irsk tebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Irland Indsendt : |
|
|
Hak frugten groft og hæld den i en skål med farin og te. Lad det trække nogle timer. Pisk ægget i og kom derefter mel med bagepulver. Brug elpiskeren med dejkrog. Hæld dejen i en smurt bageform på én liter. Bages ved 180° i 1½-2 timer. Lad brødet stå i 5 minutter i formen inden det vendes ud og køler af. Spises koldt med fedtstof eller en god marmelade - eller uden noget som helst.
|
|
Opskriften er vist 15144 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne