Gode solide madbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Melsorterne blandes med johannesbrødkernemel, bagepulver og salt. Hørfrøene koges i 2 dl vand i 3 - 4 minutter, og hældes op i et bagefad til let afkøling. Herefter tilsættes et findelt æble samt olie. Det blandede mel tilsættes lidt efter lidt, tilsæt den ene dl vand, men vær opmærksom på, at dejen skal være ret klæbrig. Skulle dejen klæbe for meget på hænderne, kan det hjælpe at komme olie eller vand på hænderne. Der bliver ca. 10 boller. Tryk dem en smule flade og pensl med vand tilsat lidt olie. Bages i forvarmet ovn ved 200° i 15 - 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 21057 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne