Flûteboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Hirsen gives et opkog i rigeligt vand, og henstår 10 - 15 minutter med låg på. Imens blandes de øvrige ingredienser. Den kogte hirse skylles i en sigte under rindende koldt vand, således at det slimede skylles af. Hirsen afdryppes godt og tilsættes de øvrige ingredienser. Herefter tilsættes vandet, således at dejen fremstår som en tyk sandkagedej og dejen formes med en spiseske til frikadellestørrelse og sættes på bageplade. Bages ved 200° midt i ovnen i ca. 20 minutter. Dejen kan eventuelt tilsættes krydderier som estragon, persille, timian eller dild. Som sådanne er de meget delikate til suppe eller pålægsbrød.
|
|
Opskriften er vist 18143 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne