Amerikansk brød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og riv dem groft. Bland vand og kartofler og lad det stå 3 timer. Si det og gem vandet.
Rør surdejen sammen. Dæk den til og lad den stå i stuetemperatur i 2 døgn.
Rør surdejen sammen med smuldret gær, vand, salt og så meget mel, at dejen slipper skålen. Ælt dejen rigtig godt sammen på bordet. Lad den hæve lunt tildækket i skålen 1 time.
Ælt dejen let igennem og form den til et stort brød. Lad det efterhæve 20-30 min. på bagepladen.
Bages ved 200° i 35-40 min.
|
|
Opskriften er vist 31860 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (26 stemmer) |
|
Kommentarer hehe det mig - 2005-01-01 01:01:01 føøj hvor det lugter . men mor har et nyt trick!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne