Alternativ tærtedej - naturlig glutenfri

Alternativ tærtedej - naturlig glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Alternativ tærtedej - naturlig glutenfri, billede 4 Alternativ tærtedej - naturlig glutenfri, billede 1 Alternativ tærtedej - naturlig glutenfri, billede 2 Alternativ tærtedej - naturlig glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
80 g.rismel
80 g.majsmel
80 g.hirsemel
125 g.mælkefri margarine
0.5 tsk.salt
0.5-1 kopvand
 
Opskrift:
Margarinen smuldres i melet. Salt og vand tilsættes. Dejen æltes til den bliver fast og stilles i køleskabet i ca. 30 min. Herefter beklædes en smurt tærteform med dejen. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 min.





karakterer:
Opskriften er vist 86027 gange,
og udskrevet 728 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-22 13:56:49
Mener at 1 kop er 2 dl. så vandet burde havde været 1-2 dl. Vi brugte dog kun knapt 1 dl. for at dejen kunne hænge sammen, dem blev ok at rulle ud. Vi bagte den i et 23 cm. diameter tærtefad, og det 3. lille billede er efter 15 minutter (forbagning) Det store billede er efter 35 minutter og da er tærtebunden godt færdibagt. Hvis du ønsker at bruge tærtedejen til dessert bør saltet skiftes ud med sukker. Tærtebunden var meget porøs og smuldrede kraftigt.

  -   2009-05-04 12:19:45
virker som en ok opskrift, men vejledningen er mangelfuld, med den lange bagetid må den da være med fyld, kunne godt bruge forslag til det. skal tærtedejen forbages? og hvor længe, evt størrelsen på tærteformen.En uerfaren husmor/far ville få problemer og en del spørgsmål....

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god