Alternativ tærtedej - naturlig glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarinen smuldres i melet. Salt og vand tilsættes. Dejen æltes til den bliver fast og stilles i køleskabet i ca. 30 min. Herefter beklædes en smurt tærteform med dejen. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 min.
|
|
Opskriften er vist 86028 gange,
og udskrevet 728 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-01-22 13:56:49 Mener at 1 kop er 2 dl. så vandet burde havde været 1-2 dl. Vi brugte dog kun knapt 1 dl. for at dejen kunne hænge sammen, dem blev ok at rulle ud. Vi bagte den i et 23 cm. diameter tærtefad, og det 3. lille billede er efter 15 minutter (forbagning) Det store billede er efter 35 minutter og da er tærtebunden godt færdibagt. Hvis du ønsker at bruge tærtedejen til dessert bør saltet skiftes ud med sukker. Tærtebunden var meget porøs og smuldrede kraftigt. jetteirene - 2009-05-04 12:19:45 virker som en ok opskrift, men vejledningen er mangelfuld, med den lange bagetid må den da være med fyld, kunne godt bruge forslag til det. skal tærtedejen forbages? og hvor længe, evt størrelsen på tærteformen.En uerfaren husmor/far ville få problemer og en del spørgsmål.... cammo - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne