Afrikansk brød med krydderier
Hovedingrediens : Mel - Durummel Oprindelsesland : Afrika Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren røres ud i det lunkne vand. olien tilsættes. Herefter kommes melet og krydderier i. Hold lidt af melet tilbage, mængden afhænger af hvor tørt melet er.
Dejen hæver til dobbelt størrelse. Løftes forsigtigt ud på bordet. Skæres midt over til to brød. Herefter kommes den forsigtigt på pladen. Det er vigtigt, at der ikke æltes i dejen efter hævningen. Dejen hæver ca. 30 minutter. Bages ved 230 grader C. alm. ovn i 30 - 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 121115 gange,
og udskrevet 3041 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (89 stemmer) |
|
Kommentarer ano - 2011-03-31 18:55:06 Hvad kan man bruge i stedet for Durummel? Per - 2009-04-10 11:17:17 Vi brugte 100 gram ekstra durummel, men dejen var stadig noget klistret, men det var ok. Brødet bagte fint, men syntes ikke det smager helt almindeligt. Vi brugte forøvrigt stødt anis. frederik - 2009-03-26 10:36:52 hej jeg er lige ved at smide den Afrikanske brød ind i ovnen jeg har ikke smagt den endu men jeg tror den smager godt jeg har selv lavet brødet uden hjælp fra nogle men jeg glæder mig til at spise den dato d.27.3. Anne sabroe - 2005-01-01 01:01:01 smager meget admindeligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne