Rugboller med honning
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i det lunkne vand, og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen med det mel, som den nu kan tage. Lad være at bruge det hele fra starten. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time til det har nået dobbelt størrelse. Ælt herefter dejen godt igennem igen og form den til 25 boller. Lad bollerne efterhæve i ca. 20 min. Bages ved 225° i ca. 20 min.
|
|
Opskriften er vist 16711 gange,
og udskrevet 556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-03-07 21:08:08 alt for meget vand..... Eva - 2009-03-18 07:55:18 giv kernerne et opkog og lad dem afkøle. Så bliver bollerne ikke tørre og brug så kun 4 dl vand udover de 2 dl vand kernene er kogt i. Så bliver de bare rigtig gode. Anette - 2008-12-20 23:01:34 Hvis man undlader de knækkede rugkerner, så skal der kun bruges ½ L vand, og de skal kun bages ca 10 min, ved 200 grader (varmluft). Super lækre boller..!! :o) eml - 2005-01-01 01:01:01 ½ l lunkent vand må være rigeligt. Smager ellers Ok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne