Grove rugboller
Hovedingrediens : Mel - Jyttemel Indsendt : |
|
|
Melsorterne blandes. Bagepulver og de fintrevne gulerødder blandes i. Herefter tilsættes vand og olie. Dejen formes til boller ca. 10-12 stk. Bages i forvarmet ovn ved 220° i 15 - 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 45919 gange,
og udskrevet 724 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2023-12-08 14:33:34 Der er gluten i rug Malene - 2011-01-02 16:22:17 Hvor kan man købe Jyttemel? Janne - 2007-09-06 21:51:33 Skal der ikke gær i ? "Anonym" - 2007-08-14 16:32:01 Behøver man bruge jyttemel? anonym - 2007-07-03 12:08:59 Okay Per - 2005-01-01 01:01:01 Jyttemel er en naturlig glutenfri melblanding, baseret på boghvede. Fri for laktose og soja. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er jyttemel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne