Gulerods-rugboller som brydebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i lunken vand, og de øvrige ingredienser tilsættes - hold lidt af melet tilbage. Dejen æltes godt (ca 200 tag). Hæver et lunt sted til dobbelt størrelse (45-60 min) tildækket. Tryk luften ud af dejen og formes til 22 boller. Bollerne sættes med ca 1 cm's afstand, så de hæver sammen til et smmenhængende brød. Kan pensles med sammenpisket æg, surmælksprodukt eller kaffe. Bages ved 200 grader i ca 20 min.
|
|
Opskriften er vist 19202 gange,
og udskrevet 615 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-12-13 12:37:38 T betyder vist tsk. og tb. må være spsk. en spsk. olie vejer omkring 14 g. anonym - 2008-11-25 16:31:58 hvad betyder 2 tb olie ? Line - 2008-04-15 18:46:57 Jeg bruger denne opskrift uden grahamsmel...og erstatter meget af hvedemelet med mere rugmel,havregryn og femkornsblanding fra urtekram som består af frø og kerner.......det smager også fantastisk. Desuden fryser jeg altid en portion færdige boller så jeg har til en anden gang. Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig god opskrift... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne