Gulerods-rugboller som brydebrød

Gulerods-rugboller som brydebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 dl.Vand
50 g.Gær
2 tsk.Sukker
1.5 tsk.Salt
2 spsk.olie
1 Reven gulerod
250 g.Rugmel
150 g.Grahamsmel
600 g.Hvedemel
 
Opskrift:
Gæren udrøres i lunken vand, og de øvrige ingredienser tilsættes - hold lidt af melet tilbage. Dejen æltes godt (ca 200 tag). Hæver et lunt sted til dobbelt størrelse (45-60 min) tildækket. Tryk luften ud af dejen og formes til 22 boller. Bollerne sættes med ca 1 cm's afstand, så de hæver sammen til et smmenhængende brød. Kan pensles med sammenpisket æg, surmælksprodukt eller kaffe. Bages ved 200 grader i ca 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 19202 gange,
og udskrevet 615 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-13 12:37:38
T betyder vist tsk. og tb. må være spsk. en spsk. olie vejer omkring 14 g.

  -   2008-11-25 16:31:58
hvad betyder 2 tb olie ?

  -   2008-04-15 18:46:57
Jeg bruger denne opskrift uden grahamsmel...og erstatter meget af hvedemelet med mere rugmel,havregryn og femkornsblanding fra urtekram som består af frø og kerner.......det smager også fantastisk. Desuden fryser jeg altid en portion færdige boller så jeg har til en anden gang.

  -   2005-01-01 01:01:01
Virkelig god opskrift...