Rosinbrød med Nødder

Rosinbrød med Nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.Hvedemel
50 g.Gær
2 dl.Mælk ( lunken )
75 g.Smør eller Bagemargarine
100 g.Sukker
100 g.hakkede Hasselnødder
150 g.Rosiner
0.5 dl. Rom ( eller 0.5 dl. vand med lidt Romessens )
1 Æg
0.5 tsk.Salt
 
Opskrift:
Rosinerne sættes i i blød med Rommen 15 - 20 min. Gæren udrøres med ½ delen af den lunkne Mælk Smørret smeltes i den anden ½ del af Mælken som køler ned til ikke over 30 Grader og det hele røres sammen og æltes til en ikke for fast smidig Dej som formes til en kugle som stilles til hævninget lunt sted 1½ Time eller til den er blevet dobbel så stor Dejen gennemæltes nu godt og deles i 3 lige store dele som udrulles til 3 pølser ca. 50 cm lange, flettes til en fletning som trykkes godt sammen i enderne og sættes på et stykke bagepapir på en Bageplade, pensles med Mælk og efterhæver ca. 20 min. Ovnen opvarmes til ca. 180 Grader Bages i 30 til 45 min. (skal lyde hult nå man banker på Undersiden) Er velegnet til Morgenbordet eller som Kaffebrød blot smurt med Smør.





karakterer:
Opskriften er vist 9377 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu