Rosinbrød med Nødder
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt : Red : |
|
|
Rosinerne sættes i i blød med Rommen 15 - 20 min.
Gæren udrøres med ½ delen af den lunkne Mælk
Smørret smeltes i den anden ½ del af Mælken som køler ned til ikke over 30 Grader
og det hele røres sammen og æltes til en ikke for fast smidig Dej som formes til en kugle som stilles til hævninget lunt sted 1½ Time eller til den er blevet dobbel så stor
Dejen gennemæltes nu godt og deles i 3 lige store dele som udrulles til 3 pølser
ca. 50 cm lange, flettes til en fletning som trykkes godt sammen i enderne og sættes
på et stykke bagepapir på en Bageplade, pensles med Mælk og efterhæver ca. 20 min.
Ovnen opvarmes til ca. 180 Grader
Bages i 30 til 45 min. (skal lyde hult nå man banker på Undersiden)
Er velegnet til Morgenbordet eller som Kaffebrød blot smurt med Smør.
|
|
Opskriften er vist 9377 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne