Små løgbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Hak løget fint. Steg det på panden. Lad det blive kold. Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt olie, krydderier, sigtemel og løgblandingen. Ælt hvedemelet i lidt ad gangen, til dejen slipper bordet og hænderne. Ælt den godt igennem, og stil til hævning tildækket i ½ time. Ælt igennem, og form 10 små brød eller boller. Efterhæver på pladen i 15 minutter. Ridses dybt og pensles med æg. Bages midt i ovnen 15 minutter ved 225°. Afkøles på bagerist. Fryseregnede.
|
|
Opskriften er vist 9788 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne