Små løgbrød

Små løgbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 stort løg
3 dl.lunkent vand
25 g.gær
1 spsk.olie
1 tsk.salt
1 tsk.tørret oregano
100 g.sigtemel
300 g.pizza eller alm. hvedemel
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Hak løget fint. Steg det på panden. Lad det blive kold. Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt olie, krydderier, sigtemel og løgblandingen. Ælt hvedemelet i lidt ad gangen, til dejen slipper bordet og hænderne. Ælt den godt igennem, og stil til hævning tildækket i ½ time. Ælt igennem, og form 10 små brød eller boller. Efterhæver på pladen i 15 minutter. Ridses dybt og pensles med æg. Bages midt i ovnen 15 minutter ved 225°. Afkøles på bagerist. Fryseregnede.





karakterer:
Opskriften er vist 9788 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu