Korenderbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Læg melet i en bunke på bordet. Hak fedtstoffet un i melet og tilsæt sukkeret. Ælt dejen hurtigt sammen. Skyl og tør korenderne. Vend dem i en spsk mel, før de æltes ind i dejen, der sættes koldt (i et par timer). Form dem til små kugler eller skær dem i skiver og læg dem på en smurt plade.
Bages ved 225° i 10 minutter |
|
Opskriften er vist 9879 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne