Syrnet klidbrød

Syrnet klidbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Surdej
75 g.hvedeklid
2.5 dl.kærnemælk Dej
3 dl.lunkent vand
50 g.gær
 surdej
1 spsk.olie
1 spsk.salt
200 g.grahamsmel
500 g.hvedemel
 
Opskrift:
Rør hvedeklid med kærnemælk. Dæk skålen med alufolie og lad det trække i køkkenet 1 døgn.

Udrør gæren med lunkent vand og tilsæt surdejen sammen med de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem. Sæt den lunt til hævning, tildækket, et lunt sted i ca. 45 min.

Slå dejen ned, dvs. ælt den igennem så luften presses ud. Form dejen til et rundt brød og læg det på en plade med bagepapir. Efterhæver ca. 15 min.

Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C. Rids brødet som et kryds. Sæt det på nederste ovnribbe og bag det ca. 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 7391 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu