Hørfrøbrød med kærnemælk
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hørfrø Indsendt : |
|
|
Kærnemælk og vand lunes til ca. 37 grader C gæren udrøres deri og salt, sukker og hørfrø tilsættes og det røres godt sammen. Melet tilsættes lidt efter lidt og dejen æltes til den er glat og blank. Dejen sættes til efterhævning i ca. 45 min.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og slå dejen ned. Del dejen i 6 stykker og lav to fletbrød deraf. Lad fletbrødene efterhæve i ca. 15 min og pensl dem med et sammen pisket æg. Bag dem ca. 30 min ved 180 – 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 13480 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne