Hørfrøbrød med kærnemælk

Hørfrøbrød med kærnemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hørfrø

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 dl.kærnemælk
5 dl.vand
75 g.gær
40 g.salt
2 tsk.sukker
200 g.hørfrø
1500 g.hvedemel
 
Opskrift:
Kærnemælk og vand lunes til ca. 37 grader C gæren udrøres deri og salt, sukker og hørfrø tilsættes og det røres godt sammen. Melet tilsættes lidt efter lidt og dejen æltes til den er glat og blank. Dejen sættes til efterhævning i ca. 45 min.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og slå dejen ned. Del dejen i 6 stykker og lav to fletbrød deraf. Lad fletbrødene efterhæve i ca. 15 min og pensl dem med et sammen pisket æg.

Bag dem ca. 30 min ved 180 – 200 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 13434 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu