Gulerodsbrød med valnøddekerner
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : |
|
|
Valnøddekerner piskes let over svag varme på en tør pande, afkøles og hakkes groft. Gulerødderne rengøres og rives fint.
Gæren udrøres i håndvarmt vand. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er ensartet. Stilles til hævning et lunt sted - til dobbelt størrelse ca. 1 time.
Dejen slåes sammen, deles i tre lige store stykker, som formes til kugler, der hviler 3-5 minutter. dejkuglerne trykkes flade og formes til brød, der lægges på en smurt bageplade. Efterhæver et lunt sted, til dobbelt størrelse i ca. 30 minutter.
Pensles med sammen pisket æg og ridses på skrå.
Bages på nederste rille i en 200 grader varm ovn i 30 - 40 minutter
|
|
Opskriften er vist 10474 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2005-01-01 01:01:01 valnøddekerner er i et ord anonym - 2005-01-01 01:01:01 og det er sammenpisket også Ulla - 2005-01-01 01:01:01 valnøddekerner er i et ord |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne