Nudler med lam (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammestrimler Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog nudlerne og køl dem af på en sigte i koldt vand.
Skær kødet i tynde strimler. Pisk ingredienserne til saucen sammen i en skål. Varm wokken op og slyng olien rundt i den. Svits hvidløg og løg hurtigt til de får lidt farve. Kom lam i tynde strimler og kål i wokken og svits 2-3 minutter. Kom nudler, ærter og bønnespirer i sammen med saucen og varm det hele igennem. Vend hele tiden i det. Smag til med soja og chilisauce og evt. salt og peber. Kom agurken på til sidst evt. sammen med frisk koriander og server straks. |
|
Opskriften er vist 27845 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2011-03-23 09:18:36 Så vidt jeg ved, er der en del sukker i ketchup, så jeg ville tilsætte tomatpure i stedet for. - - 2005-01-01 01:01:01 Lyder rigtig lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne