Minestrone alla milanese
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bønner og ærter tages ud af skallen. Bønnerne koges let. Den resterende del grøntsager renses og skæres i mindre stykker.
Løget skæres i små tern. Porren i tynde skiver. Selleri, gulerødder, squash og kartofler skæres i ensartede stykker.
Blade fra savoykål og mangold tages fra stokken og deles i størrer stykker.
Bacon skæres i små tern.
Smørret smeltes i varm gryde, tilsættes bacon, derefter tilsættes løg og porre. Rør rundt af og til. Den resterende del af urter tilsættes sammen med de flåede tomater. Krydres og koges ca. 5 min. Tilsæt de 2 liter vand og læg låg på. Kog gryden op og lad den trække i ca. 1 time ved meget svag varme.
Kog nu suppen op og når den koger tilsættes risene. Under stadig omrøring koges risene 15-20 min. Hvidløg pilles, hakkes fint og tilsættes sammen krydderurterne. Ved servering drysses med friskreven parmesan.
|
|
Opskriften er vist 16839 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne