Minestrone alla milanese

Minestrone alla milanese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.tykke grønne bønner i skal
300 g.ærter i skal
1 løg
1 porre
2 stilkeblegselleri
200 g.gulerødder
200-250 g.squash
200 g.kartofler
200 g.Savoykål
100 g.mangold eller spinat
50 g.bacon
2-3 spsk.smør
200 g.flåede tomater fra dåse
 salt
2 l.vand
200 g.grødris
1 fedhvidløg
1 spsk.hakket persille
1 spsk.hakket basilikum
5 spsk.friskreven parmesan
 
Opskrift:
Bønner og ærter tages ud af skallen. Bønnerne koges let. Den resterende del grøntsager renses og skæres i mindre stykker. Løget skæres i små tern. Porren i tynde skiver. Selleri, gulerødder, squash og kartofler skæres i ensartede stykker. Blade fra savoykål og mangold tages fra stokken og deles i størrer stykker. Bacon skæres i små tern. Smørret smeltes i varm gryde, tilsættes bacon, derefter tilsættes løg og porre. Rør rundt af og til. Den resterende del af urter tilsættes sammen med de flåede tomater. Krydres og koges ca. 5 min. Tilsæt de 2 liter vand og læg låg på. Kog gryden op og lad den trække i ca. 1 time ved meget svag varme. Kog nu suppen op og når den koger tilsættes risene. Under stadig omrøring koges risene 15-20 min. Hvidløg pilles, hakkes fint og tilsættes sammen krydderurterne. Ved servering drysses med friskreven parmesan.





karakterer:
Opskriften er vist 16827 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu