Toast formet franskbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gær, salt og sukker udrøres i vandet.
Der kan bruges koldt eller lunket vand.
Ægget udrøres i gær-vand blandingen.
Melet tilsættes og det æltes godt igennem.
Stilles til hævning ca. en halv time.
Æltes igennem igen.
Dejen lægges i en 3 l rugbrødsform.
Hæver igen ca. en halv time.
Brødet bages på rist på nederste rille 30 min. ved 200C.
Efter bagning vendes brødet ud af formen.
Brødet kan sprayes med rent koldt vand, det giver en lækker skorpe.
Der kan også tilsættes 50 gr hakkede valnøddekerner for afvekslingens skyld.
|
|
Opskriften er vist 11013 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer ghh - 2005-01-01 01:01:01 ikke toastformet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne