Bradepanderuder
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Vand og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen slås igennem med en ske.
Dejen skal være ret fugtig.
Stilles til hævning ca. 1 time.
Dejen slås ned og trykkes ud i en smurt bradepande (ca. 30 x 40 cm).
Skæres igennem i 16 firkanter.
Efterhæver ca. 20 min.
Bagetid: ca. 25 min ved 200 grader.
Tips: Brødene skal være ret flade med sprød skorpe og lidt krumme |
|
Opskriften er vist 17289 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne