Cirkelformet landgangsbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i det lune vand og tilsæt salt, olie og mel, ælt dejen til den er glat.
Form den til en bolle og rul ud til en rund plade på ca. 35 cm i diameter (tykkelse som en pizza).
Bag brødet ca. 12 min ved 200 grader.
Afkøl på en rist.
|
|
Opskriften er vist 23350 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne