Marineret lammekød på spid med safranris
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : |
|
|
Skær lammekødet i stykker på størrelse med valnødder.
Bland marinaden.
Læg kødet i marinaden i et par timer eller helst til næste dag.
Rans skalotteløgene og tern dem. Svits løgene i smørret. Kom risene i og svits dem. Hæld bouillonen i lidt ad gangen. Lad det småkoge til risene er møre. Smag til med salt og peber. Kom safran i lige før det er kogt færdigt. Smag risene til med citronsaft. Rens champignonerne og peberfrugterne Skær peberfrugterne i stykker og tomaterne i både. Sæt kødstykkerne på grillspid. Sæt champignon, peberfrugt og tomatbåde ind imellem kødstykkerne. Grillsteg kødet i ca. 5 minutter på hver side på en grillrist. Placer risten ca. 5 cm fra varmekilden. Skær resten af champignonerne, peberfrugterne samt tomaterne i småstykker og bland dem i risene. Lad risene småkoge endnu nogle minutter til peber og champignon er møre, men stadig lidt sprøde. Servér spiddene ovenpå safranrisene. |
|
Opskriften er vist 8010 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne