Estofado de Carnero

Estofado de Carnero, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :
Estofado de Carnero, billede 4 Estofado de Carnero, billede 1 Estofado de Carnero, billede 2 Estofado de Carnero, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.lammebov i tern
 salt
 peber
2-3 små tørrede, groftknuste chili eller 1 spsk cayenne
1 hakket løg
2 fedknust hvidløg
0.25 tsk.stødt nellike
0.25 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 et par hele kanelstænger
25 g.smuttede mandler
25 g.lyse rosiner
1 ds.hakkede tomater
2.5 dl.grøntsagsbouillon
1 dl.tør sherry
1 spsk.rødvinseddike
3-4 smålaurbærblade
 
Opskrift:
Dæk kødet med koldt vand, tilsæt lidt salt og peber og kog kødet - uden låg - til vandet er fordampet, og kødet snurrer i sit eget fedt. Dæmp varmen mod slutningen og tag kødet op, når det er gyldent.

Kom chili el. cayenne, løg, hvidløg og krydderier samt kanelstænger, mandler og rosiner i gryden og rist det hele under omrøring. Bland tomaterne i, kog det hele tykt og tilsæt bouillon, sherry samt vineddike.

Læg kødet i saucen sammen med laurbærbladene og lad retten snurre yderligere 10-20 minutter, til kødet er mørt, smag til med yderligere krydderier.

Server med ris og squash.





karakterer:
Opskriften er vist 42758 gange,
og udskrevet 469 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu