Græske ostebrød
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og vand lunes til håndvarm temperatur.
Gæren smuldres i vandet og omrøres til det er opløst.
Tilsæt salt, sukker og olie.
Bland melet i ad et par gange.
Ælt dejen grundigt.
Dæk dejen til med et fugtigt viskestykke eller et stykke film.
Stil det til hævning i 3 kvarter.
Fyld:
Bland ost, mel, bagepulver, mynte og æg til en fast masse.
Rul dejen ud i ca. ½ cm tykkelse.
Udstik dejen i cirkler af ca. 10 cm i diameter.
Kom lidt fyld på midten.
Fold kanterne lidt ind over fyldet til en tre- eller firkant.
Pensl kanterne med æg.
Lad ostebrødene hæve et kvarter.
Pensl med æg og drys med sesamfrø.
Bagetid ca. et kvarter ved 200C.
|
|
Opskriften er vist 13184 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne