Grovburger med gulerod
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i lunkent vand.
Tilsæt gulerødder, bulgur, grahamsmel og salt.
Ælt hvedemel i dejen til den har en smidig konsistens.
Dæk dejen og lad den hæve i ca. 2 timer.
Slå dejen ned og form 24 boller.
Stil dem med god afstand (6 boller pr. plade) på bageplader beklædt med bagepapir.
Lad dem efterhæve ca. ½ time.
Tryk dem flade og pensl dem med olien.
Bages ved 200 grader i ca. 1 kvarter.
|
|
Opskriften er vist 13828 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne