Irsk fuldkornsbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Irland Indsendt : |
|
|
Bland fuldkornsmel og hvedemel i en skål med natron, bagepulver og salt.
Lav en fordybning i midten og kom kærnemælken i.
Ælt dejen godt sammen.
Form dejen til en rund, flad bolle og læg den på bagepapir på en plade, skær et kryds i brødet og bag det ved 225 grader i ca. 30 min.
Tips: Da brødet ikke skal hæve, er det hurtigt at lave. Brødet smager bedst nybagt. |
|
Opskriften er vist 13836 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Mig igen - 2005-01-01 01:01:01 Prøv det dog..Det er for lækkert! Ligesom dig!!! :-D Mig - 2005-01-01 01:01:01 Dejligt irsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne