Langtidshævede grahamsflutes
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr gæren og rør den ud i koldt vand.
Tilsæt salt, grahamsmel og hvedemel.
Rør dejen sammen.
Dejen skal være ret lind og skal IKKE æltes.
Lad dejen hæve tildækket i køleskabet ca. 12 timer.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og form den til 3 lange flûtes med mel på hænderne. Læg dem på en plade med bagepapir eller i en flûtes form. Giv hver flûtes 3 snit på skrå og lad dem efterhæve ca. ½ time. Tænd ovnen på 225 grader. Bag flûtene midt i ovnen ca. 25 minutter, de skal være sprøde og let gyldne. Pensl 2 gange med koldt vand under bagningen. |
|
Opskriften er vist 30654 gange,
og udskrevet 1083 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2009-07-29 18:43:24 Super lette at lave - virkelig lækre, sprøde og rustikke flutes - kan klart anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne