Langtidshævede grahamsflutes

Langtidshævede grahamsflutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Flutes 3 Flutes
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
15 gram Gær, frisk
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
550 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Smuldr gæren og rør den ud i koldt vand. Tilsæt salt, grahamsmel og hvedemel. Rør dejen sammen. Dejen skal være ret lind og skal IKKE æltes. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet ca. 12 timer.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord og form den til 3 lange flûtes med mel på hænderne. Læg dem på en plade med bagepapir eller i en flûtes form. Giv hver flûtes 3 snit på skrå og lad dem efterhæve ca. ½ time.

Tænd ovnen på 225 grader. Bag flûtene midt i ovnen ca. 25 minutter, de skal være sprøde og let gyldne. Pensl 2 gange med koldt vand under bagningen.





karakterer:
Opskriften er vist 30654 gange,
og udskrevet 1083 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9613 (2288 kcal)
KJ pr. Flutes 3204 (762 kcal)
Vægt ialt 1171 gram
Vægt pr. Flutes 390 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 820 KJ (195 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 42.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-29 18:43:24
Super lette at lave - virkelig lækre, sprøde og rustikke flutes - kan klart anbefales