Marineret lammebov med oliven-tomatsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Tør kødet godt af.
Pisk olie, citronsaft, paprika, provencekrydderie og peber sammen og hæld det over kødet.
Dæk med film eller kom kød og marinaden i en plastpose til madvarer.
Læg det koldt mindst 6 timer gerne 1 døgn.
Vend af og til.
Læg kødet i et lille fad evt. på rist, drys med salt og kom gerne lidt friske krydderurter ovenpå, hvis du har det. Brun ved 220 grader ca. 20 minutter. Dæmp varmen til 180 grader og hæld 1 dl vand i fadet. Steg kødet ca. 45 minutter til det er mørt og kødsaften rosa. Lad det trække 20 minutter inden det skæres i skiver. Sauce: hak løget og svits det i olien. Kom tomaterne ved sammen med den siede sky fra kødet. Kog det ca. 10 minutter og smag til. vend oliven i. Server til kødet sammen med kartofler, ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 12180 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne