Havreskorper
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 225 grader.
Bland de tørre ingredienser.
Rør æg og mælkeprodukt i.
Ælt det hele sammen til en klump.
Lav tre smalle, aflange baner (på et meldrysset bord) og læg dem på en bageplade.
Bag midt i ovnen i ca. 15 min.
Tag pladen ud og skær dejen i mindre, skrå stykker med en skarp kniv.
Bag kagerne i ovnen med snitfladen opad i ca. 10 min.
Åbn ovndøren på klem, sluk ovnen og lad kagerne stå et par timer og tørre.
Kom dem i en kagedåse.
Tips: Disse kager kan umiddelbart virke temmeligt hårde, men jeg har opdaget, at de er særdeles velegnede til at dyppe i kaffen, så smager de rigtig godt og mætter pga. havregrynene. Det er et godt alternativ til småkager, og de kan minde om de italienske biscotti-kager. Der bliver ca. 35-40 stk. ud af denne opskrift. I stedet for kakao kan dejen smages til med kardemomme, kanel etc. hvilket jeg godt nok ikke har prøvet selv. Du kan også bage dem uden kakao. |
|
Opskriften er vist 8486 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne