Grahamsboller med revet squash
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt : Red : |
|
|
Vand og mælk lunes.
Gæren røres ud heri.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes igennem.
Dejen hæver tildækket ca. 1 time.
Dejen tages ud på bordet.
Yderligere hvedemel æltes i dejen til den har en passende konsistens. (Skal være fugtig).
Der formes 24 boller, som efterhæver ca. 15 min.
Bollerne pensles med æg.
Bages ca. 18 min. v/200°C midt i ovnen.
|
|
Opskriften er vist 19206 gange,
og udskrevet 1204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Maiken - 2010-11-11 11:07:07 Da jeg ikke lige havde squash i huset,brugte jeg gulerødder i stedet. Det gav et ganske godt resultat Jeanette - 2009-10-04 15:27:59 Jeg har prøvet at skifte squash ud med revet græskarkød - det virker også fint :-) Mette mus - 2005-01-01 01:01:01 mums siger jeg bare |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne