Grahamsbrød, Groft

Grahamsbrød, Groft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
40 g.gær
2 dl.lunkent vand
1 dl.kærnemælk
1.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
2 spsk.olie
125 g.grahamsmel
125 g.fuldkornsmel
225 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren udrøres i vandet. Tilsæt mælk, salt, sukker, olie og grahamsmel lidt efter lidt. Dejen arbejdes igennem til den er glat og blank. Hvedemel tilsættes, så meget som den kan tage. Den æltes godt igennem og stilles til hævning 45 min. tildækket med fugtigt klæde. Arbejdes igennem, formes til et rundt brød og efter hæver på en smurt bageplade i 10 -15 min. Snittes og pensles med pisket æg og bages nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min.





karakterer:
Opskriften er vist 16133 gange,
og udskrevet 454 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu