Dansk grahamsbrød
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren i dejfadet. Hæld vandet over og rør rundt, til gæren er opløst. Hæld tykmælk og olie ved og derefter salt, sojamel og grahamsmel.
Rør og ælt dejen godt og bland hvedemelet i i små portioner ad gangen. Hæver til knap dobbelt størrelse eller i ca. 45 min.
Hæld dejen ud på bagebordet og ælt resten af melet i. Form den til to glatte brød. Læg dem på tværs på en bageplade dækket med bagepapir eller i en bradepande.
Hæver i ca. 30 min. Lav evt. et par snit i brødene med en skarp kniv.
Bages i den nederste del af ovnen ved 200º i ca. 30 min.
|
|
Opskriften er vist 18441 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne