Dansk grahamsbrød

Dansk grahamsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.gær
1 dl.lunkent vand
5 dl.tykmælk (stuetemperatur)
1 spsk.olie
2 tsk.salt
1 dl.sojamel
8 dl.grahamsmel
3.5 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Smuldr gæren i dejfadet. Hæld vandet over og rør rundt, til gæren er opløst. Hæld tykmælk og olie ved og derefter salt, sojamel og grahamsmel. Rør og ælt dejen godt og bland hvedemelet i i små portioner ad gangen. Hæver til knap dobbelt størrelse eller i ca. 45 min. Hæld dejen ud på bagebordet og ælt resten af melet i. Form den til to glatte brød. Læg dem på tværs på en bageplade dækket med bagepapir eller i en bradepande. Hæver i ca. 30 min. Lav evt. et par snit i brødene med en skarp kniv. Bages i den nederste del af ovnen ved 200º i ca. 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 18402 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu