Grahamsbrød med surdej
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Kilde : Forbrugernes Hus Indsendt : |
|
|
Grahamsmel og kærnemælk røres sammen og står tildækket 1-2 døgn.
Gæren opløses i vandet. Surdej, salt, grahamsmel og hvedemel tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæver på pladen ca. 30 min.
Brødet ridses og bages ca. 35 min ved 200 grader. Køles af på en rist med bunden i vejret.
|
|
Opskriften er vist 14901 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne