Små fulkornsbrød

Små fulkornsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.gær
4 dl.lunken vand
3 spsk.olie
100 g.fuldkornshvedemel
2 tsk.salt
600 g.hvedemel
 
 Pensling:
 Æg
 Fuldkornshvedemel
 
Opskrift:
Fyld gæren i en røreskål, og rør den ud i lidt af vandet. Tilsæt resten af vandet, olie, salt og mel, og ælt i mindst 5 minutter - brug ev. Form dejen til 4 brød, og læg dem med ca. 2 centimeters afstand på en bageplade med bagepapir. Skær brødene næsten igennem til i alt 16 små sammenhængende brød. Lad brødene hæve i ca. 30 minutter. Pensl brødene med æg og drys dem over med fuldkornsmel. Sæt bagepladen i en kold ovn på midterste ribbe. Tænd for ovnen. Sluk for ovnen efter ca. 25 minutter, og lad brødene stå 5 minutter i eftervarmen.





karakterer:
Opskriften er vist 7635 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg er ny i bagefaget, og synes der mangler en temperatur brødet skal bages ved...