Sundt Frugtgrovbrød
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres med vandet, de øvrige ingredienser og ca. halvdelen af melet kommes i.
Æltes smidig med en træske eller gaffel.
Æltes færdig på bordet med resten af melet, dejen skal stadig være blød, uden at hænge i bordet.
Hæver i fadet på et lunt sted i ca. 1 time eller til dobbelt størrelse.
Formes derefter til brød, pensles og efterhæver på et lunt sted i ca. 30 minutter.
Bages ved 210 grader i ca. 45 minutter.
Tages forsigtigt ud og bankes let i bunden, lyder det "hult", er det gennembagt. Lad det afkøle på rist.
|
|
Opskriften er vist 8746 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mille - 2007-03-08 10:17:08 Lyder gode. Nam nam |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne