Lammeschnitzler med stegte rodurter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Skræl alle rodurterne og riv dem groft.
Kom det hele i et viskestykke og pres al væden ud ved at “vride” viskestykket helt stramt omkring.
Varm smørret på en stor pande og kom de revne urter på i lidt høje “klatter”. Pres dem flade og i facon og steg dem ca. 8 minutter på hver side. Drys med salt og peber mens de bages. Brug evt. to pander. Hold dem varme i en lun ovn. Rids kanten på kødet og gnid med hvidløg og krydderier. Steg dem 2-3 minutter på hver side til sidst. Server med de varme rodfrugt-kager samt godt brød og evt. en salat. |
|
Opskriften er vist 8649 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne