Lammeschnitzler med stegte rodurter

Lammeschnitzler med stegte rodurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 lammeschnitzler (skåret af køllen)
 lidt olie eller smør
 salt
 peber
 evt. 1 fed presset hvidløg
4 storekartofler
2-3 gulerødder
1 storpersillerod eller pastinak
25 g.smør
 salt
 peber
 evt. hakket persille
 
Opskrift:
Skræl alle rodurterne og riv dem groft. Kom det hele i et viskestykke og pres al væden ud ved at “vride” viskestykket helt stramt omkring.

Varm smørret på en stor pande og kom de revne urter på i lidt høje “klatter”. Pres dem flade og i facon og steg dem ca. 8 minutter på hver side. Drys med salt og peber mens de bages. Brug evt. to pander. Hold dem varme i en lun ovn.

Rids kanten på kødet og gnid med hvidløg og krydderier. Steg dem 2-3 minutter på hver side til sidst. Server med de varme rodfrugt-kager samt godt brød og evt. en salat.





karakterer:
Opskriften er vist 8649 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu