Minestra di zucchini con le cozze
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Squash skylles og skæres i skiver. Løg og hvidløg pilles. Løget skæres i fine tern, hvidløget presses.
Det hele, undtagen 2 spsk løg, sauteres af i gryden uden at brune. Tilsæt nu bouillonen og krydr med salt og peber. Det hele koges under låg 25 min. Til sidst tilføjes piskefløden og suppen pureres. Muslinger renses, dem som er åbne kasseres. Skægget fjernes. I anden gryde sauteres de resterende løg af i lidt olie og der tilsættes muslinger og vin. Koges 5 minutter eller til muslingerne er åbne. Fonden sigtes fra og der ses efter uåbnede muslinger, som kasseres. Kødet tages ud af skallerne og tilsættes sammen med muslingefonden den kogte squashsuppe. Server suppen i dybe tallerkner og drys med basilikum. |
|
Opskriften er vist 10308 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne