Frugtbrød
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Abrikoser og figner klippes i mindre stykker og kommes i en skål sammen med hvedekerner.
Vand hældes over, så det godt og vel dækker.
Trækker ca. 1 time og hældes i en sigte.
Vand og gær røres sammen.
Ymer, salt, olie, nødder, udblødt frugt, grhamsmel og hvedemel tilsættes,
og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time
Dejen slås ned og formes til et stort eller 2 mindre brød.
Efterhæver ca. 1/2 time på pladen.
Bagetid: 35- 45 min. ved 200 grader afhængig af, om der bages 1 eller 2 brød.
Bages på nederste ovnribbe.
|
|
Opskriften er vist 12670 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2005-01-01 01:01:01 Nemt at lave og smager godt! Vil dog mene, at der ud af en portion bliver 2 brød af almindelig str. og ikke 2 små. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne