Filonebrød

Filonebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fordej:
400 g.hvedemel
2 dl.vand
1 g.gær
 
 Grunddej:
800 g.italiensk hvedemel
600 g.fordej
600 g.grov durummel
20 g.gær
20 g.salt
1 l.vand
 
Opskrift:
Alle ingredienser blandes i en skål og køres med dejarm i 4 min. i 1 gear. Derefter køres det i 8 min i 2. gear Dejen tilles på køl i en stor olieret plastskål med låg indtil næste dag.

Dejen henstår ca. 1½ time i stuetemperatur til den er ca. 20 graden.

Den stilles i ovn (evt. på en stenplade) ved 240 grader. Efter 15 min. skrues ned til 200 grader.

Det bages ca. 45 min til brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16577 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-18 21:29:35
Den opskrift forstår jeg ikke

  -   2007-09-27 16:46:16
Der mangler noget helt afgørende i behandling af fordej og grunddej. Hævning skal ske koldt over flere dage! Dey er vidst en ommer!

  -   2005-01-01 01:01:01
Fra Italien