Filonebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser blandes i en skål og køres med dejarm i 4 min. i 1 gear. Derefter køres det i 8 min i 2. gear
Dejen tilles på køl i en stor olieret plastskål med låg indtil næste dag.
Dejen henstår ca. 1½ time i stuetemperatur til den er ca. 20 graden. Den stilles i ovn (evt. på en stenplade) ved 240 grader. Efter 15 min. skrues ned til 200 grader. Det bages ca. 45 min til brød. |
|
Opskriften er vist 16630 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-18 21:29:35 Den opskrift forstår jeg ikke Ole P - 2007-09-27 16:46:16 Der mangler noget helt afgørende i behandling af fordej og grunddej. Hævning skal ske koldt over flere dage! Dey er vidst en ommer! Jesper Rosenkvist - 2005-01-01 01:01:01 Fra Italien |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne